Marc Ecko start nieuwe innovatieve entertainment divisie

Iedereen die genoeg heeft van EA en Ubisoft nu ook een melkkoe vindt, handjes in de lucht, want Marc Ecko is daar! De invloedrijke miljonair wil meer vingers in de pap wat betreft de video game industrie. En met die dikke vingers in de pap wil hij het een en ander flink door elkaar roeren.
Hij heeft de industrie al enige vernieuwing gebracht met de game Getting Up: Contents under Pressure. Een game met een dergelijke insteek; je moest een Graffiti-artiest spelen; was tot dan toe nooit uitgebracht en best experimenteel te noemen. Maar hij wil het nu nog groter aan pakken door met zijn bedrijf samen te gaan werken met innovatieve game-ontwikkelaars. 'Our goal is to expand creativity in videogames - we want to try brand new thing' aldus meneer Ecko. Ze zullen zich vooral gaan focussen op het stimuleren van bestaande bedrijven en ideeën en niet zozeer zelf allerlei nieuwe spellen gaan ontwikkelen. Marc Ecko zal als fervent gamer zelf ook een actieve rol gaan spelen in het nieuwe project.

Wat er precies staat te gebeuren is nog niet bekend, maar MEE (Marc Ecko Entertainment) gaat in ieder geval samenwerken met de ontwikkelaar van een van de grootste hits van 2006.




Mark Ecko is hard aan het filosoferen over innoveren