Square Enix verkoopt twee game-series?

In verband met hoge produktiekosten gaat Square Enix volgens de Duitse site 'Wunderlampe' twee van haar game-series verkopen. Buena Vista Games zou de grootste kanshebber moeten zijn volgens de Duitse site. Om welke Square Enix games het gaat is uiteraard niet duidelijk, maar aangezien ze het over hoge produktiekosten hebben zou één van de games wel eens de Kingdom Hearts serie kunnen zijn. Mocht een derde partij hier de rechten over krijgen dan is bijvoorbeeld een Xbox 360 of Wii release van dit spel niet meer uitgesloten.

Ook Mistwalker, het bedrijf achter 'Blue Dragon' (Xbox 360), is een potentiële kandidaat volgens het artikel. Als Mistwalker bijvoorbeeld de rechten van de Crono Trigger serie zou krijgen, kan de Xbox 360 zich terecht RPG rijk gaan noemen.

Maar het blijft gissen voorlopig. In ieder geval zal deze verkoop een grote verandering kunnen veroorzaken binnen de console-RPG wereld, aangezien de games van Square Enix goed verkopen en van hoog caliber zijn. Andere consoles zouden een release van één van die games goed kunnen verrijken.