Meer details Guitar Hero II bekend

Een tijdje terug was op de box-art al te zien dat er downloadable content zal komen voor Guitar Hero 2 op de Xbox 360, maar nu zijn er wat meer details bekend. Er zullen tien nieuwe songs bijzitten en zal er waarschijnlijk vanaf de eerste dag downloadable content op de marketplace te vinden zijn.

RedOctane heeft nu acht nummers bekend gemaakt. De laatste twee liedjes zijn master songs, dit wil zeggen dat de band zelf tracks beschikbaar heeft gesteld en het dus originele liedjes zijn.

Billion Dollar Babies (Alice Cooper)
Hush (Deep Purple)
Life Wasted (Pearl Jam)
Rock N Roll Hoochie Koo (Rick Derringer)
Salvation (Rancid)
The Trooper (Iron Maiden)
Dead! (My Chemical Romance)
Possum Kingdom (Toadies)

Daarnaast werd ook verteld dat er liedjes te downloaden zullen zijn vanaf de marketplace, en waarschijnlijk al een aantal liedjes vanaf dag één. Het gerucht gaat dat dit om (een gedeelte van) de liedjes van Guitar Hero I zal gaan, maar RedOctane vertelde dat de precieze content nog niet bekend is. Wel zullen er leaderboards zijn, waarop je kan zien hoe goed (of slecht) je bent in vergelijking met de rest van de wereld. Over online-multiplayer werd niks gemeld.

Als meest belangrijke werd ook een launchdatum genoemd, en dat zal ergens in maart zijn van dit jaar. Binnenkort zul je dus ook op de Xbox 360 kunnen rocken.