Eerste kritische geluiden over Zelda

Als er een heilig huisje is waar moed voor nodig is om tegen te schoppen, dan is het Zelda: Twilight Princess op de Nintendo Wii. Toch zijn er een aantal sites die dit doen. Onduidelijk is of dit op waarheid berust of het gewoon een poging is om aandacht voor de eigen gamesite te generen.

Zo is op de gamesite van Joystiq te lezen dat de graphics van de nieuwe Zelda misschien niet zo mooi zijn als iedereen hoopt.


In sum: it's clear that we're playing a GameCube game that's had motion-sensitive controls bolted on in order to move Wii boxes off of retailer shelves.

Dat staat overigens niet in de review van het spel, maar het commentaar van een van de medewerkers. Hierbij krijgt hij overigens bijval van niemand minder dan Gabe van Penny Arcade. Deze had onderstaande te zeggen:

See the problem is that he's partially right. The game doesn't look very good. I don't just mean it doesn't look like Gears of War either, I mean it doesn't even look good for a GC game and let's be honest here that's what we're talking about.

Hij eindigt echter met een positieve noot.


Playing Zelda with the Wii controller is super fun. -The game play is a blast. -The story is great. -You'll never even think about the graphics while you're playing it.