Hilary Duff en Lola in De Sims 2 Huisdieren

Op 19 oktober komt de uitbreiding voor Sims 2 uit, getiteld Huisdieren. Voor deze gelegenheid heeft EA pop-star annex actrice annex kinderidool annex kledingontwerpster annex liefdadigheidsdonatrice annex feest-beest Hilary Duff en haar hondje Lola in de game verwerkt. Je kunt de virtuele Hillary en Lola in dit filmpje bekijken.

Naar verluidt heeft Hilary zelf meegeholpen met het ontwerpen van diverse Sims-voorwerpen en kleding, en heeft ze geholpen met het bedenken van trucjes voor je huisdier.

"Ik heb honderden uren Sims gespeeld, dus de kans om op te treden in De Sims 2 Huisdieren heb ik met beide handen aangegrepen," vertelt Sims-fan Hilary. "Ik vind het heerlijk om nieuwe Sims te maken, en ze door het leven te loodsen. Het is ook geweldig om hun huizen te ontwerpen en op te pimpen met coole meubels. Met De Sims 2 Huisdieren heeft EA twee van mijn favoriete hobby's gecombineerd: dieren en De Sims!"

In de consoleversies (PS2, Gamecube) van Sims 2 Huisdieren zullen Lola en Hilary net als de overige Sims te benaderen zijn. Je kunt met ze praten, jullie huisdieren met elkaar laten spelen, etc.

Op de DS zul je moeten proberen vrienden te worden met Hilary, en als ze je aardig vindt, neemt ze je mee naar de dierenartsenpraktijk om je huisdier nieuwe trucjes te leren.

Op de PC kun je Hilary tussen 19 oktober en 31 december 2006 downloaden via www.desims2.nl of www.desims2.be. Hillary zal dan een volledig speelbaar personage zijn, waar je alles mee kunt doen als met de overige Sims. Je kan dan Lola proberen vrij te spelen.