Es geht los op Officers screenshots

Officers is al lang in ontwikkeling; er gingen reeds geruchten dat de game nooit meer uit zou komen. De laatste tijd duiken er echter weer screenshots op die het tegendeel bewijzen. Op de nieuwste lading plaatjes is al een volledige interface te zien.

Je kan Officers het best omschrijven als ambitieus. De game laat je aan de Tweede Wereldoorlog deelnemen aan de zijde van de Geallieerden, Russen of Duitsers. Je begint als Rookie met een klein aantal soldaatjes, maar zal moeten uitgroeien tot een taaie leider. Uiteindelijk zal je 1500 manschappen en tanks onder je hoede hebben. Als goede officier moet je er uiteraard voor zorgen dat je troepen goed voorzien blijven van enkele primaire levensbehoeften en ammo. Je troepen hebben overigens een aantal parameters die je RPG-style op kunt waarderen. Je zal dan ook minder geneigd zijn ze als goedkoop cannon fodder te behandelen.

Dit alles gebeurt op uitgestrekte, dynamische maps. De engine heeft de beschikking over een dag-nacht cyclus, seizoenen, weer effecten en een particle systeem voor explosies en aanverwante verschijnselen. Diezelfde engine tovert ook nog eens uitgestrekte maps op je beeldscherm (zie minimap in screens) en de eerder genoemde hordes units.