Bad Day LA demo

In Bad Day LA speel je een zwerver die een dagje moet overleven in, je raadt het nooit, Los Angeles. Probleem is echter dat LA een beetje een slechte dag heeft. Allerlei natuurrampen teisteren de stad en ook terroristen laten zich van hun slechtste kant zien. Aan jou de taak om te overleven en tegelijkertijd zoveel mogelijk mensen zien te redden en de terroristen + ander gespuis te verslaan.

Bad Day LA is gemaakt door American McGee, bekend van zijn aparte interpretatie van Alice in Wonderland. De game moet een aantal gevoelige onderwerpen (zeker voor Amerikanen) behandelen. McGee zei eerder dat hij heftige reacties verwachtte van de (game)critici. Slap excuus? Beslis zelf door de demo te spelen. De demo bevat de intro en de eerste missie, waarin terroristen een biologische aanval uitvoeren.

Let Op!: Er schijnen wat problemen te zijn met de demo. Daarnaast zou die anti-piracy software bevatten die problemen kan veroorzaken met eventuele disk- of virtuele drives. Lees daarom even de Readme, alvorens de demo te installeren.

Mirrors
WorthPlaying
GamersHell