Next-gen Turok scans

Er zijn wat nieuwe scans verschenen van de nieuwe Turok game, die moet uitkomen voor de PS3, Xbox 360 en verder nog niet bekende platforms.

De game wordt ontwikkeld door Propagande Games en het is de bedoeling om de serie weer op het kwalitatieve niveau van het eerste deel te brengen, en tegelijkertijd en sterke multiplayermode toe te voegen. Je speelt niet langer de indiaan Joshua Fireseed, maar een voormalig black-ops lid genaamd Joseph Turok. Hij wordt op een missie gestuurd om zijn oude instructeur uit te schakelen, omdat hij zich bij de slechte kant geschaard heeft. Tijdens de missie wordt het ruimteschip waarin Joseph zich bevindt uit de lucht geschoten en storten hij en zijn team neer op een tropisch deel van een planeet.

Het spel zal non-lineaire missies bevatten, waar je zelf kiest of je dingen oplost met stealth of geweld. Je speelt voornamelijk in een first person perspectief, maar in sommige gevallen schakelt de camera naar third person. De gevechten zijn niet meer zoals in de PC/N64 games tegen genetisch gemanipuleerde dinosaurierhybrides, maar vooral tegen mensen. De dinosauriers zijn nog wel aanwezig in de wereld, maar ze zijn meer een externe factor, die zowel jou als de vijand aan kunnen vallen. Turok draait op een sterk gemodificeerde Unreal 3.0 engine en zal veel bekende wapens zoals de Shredder, elbow, measurer en Rail Gun bevatten.