EA onthult prijzen Wii titels?

Een aantal websites heeft gemeld dat Electronic Arts de prijzen voor haar Nintendo Wii titels op of onder de 49,95 dollar zullen liggen. Iets wat voor veel mensen waarschijnlijk goed in de oren klinkt vergeleken met prijzen van titels voor de andere systemen.

Echter, nadat enkele mensen contact hadden opgenomen met EA voor bevestiging van deze berichten, wist EA te melden dat deze berichten "nep" zijn. Hiermee wil het bedrijf opheldering geven en duidelijk maken dat er nog geen besluit is genomen over de prijzen van Wii titels.

Waar komen deze geruchten dan vandaan? Toen CFO Warren Jensen van EA reageerde op de vraag over de prijzen van de Wii games, verwees hij naar opmerkingen van Nintendo president Satoru Iwata: "Het enige dat ik heb gehoord is dat de CEO van Nintendo zei dat hij zich niet voor kon stellen dat de titels verkocht worden voor meer dan 49,95 dollar."

Wat dit precies te zeggen heeft weten we nog niet, maar het geeft wel een goede richtlijn. Meer details zullen binnenkort bekend worden gemaakt.