Speciaal zomercadeau Animal Crossing Wild World

De zomer is weer begonnen en ook in Animal Crossing: Wild World kun je genieten van het mooie weer. Om dit te vieren geeft Nintendo een speciaal cadeau! Het cadeau zal een Fireflower zijn die bekend is uit de Mario-reeks en zal te verkrijgen zijn na een Wi-Fi sessie tussen 17 en 23 juli.

De volgende stappen zorgen ervoor dat je eigenaar zal worden van het cadeau:

1. Zorg ervoor dat je Nintendo DS met Animal Crossing: Wild World geregistreerd is in het netwerk van Nintendo Wi-Fi Connection.

2. Gebruik in de game de telefoon in je slaapkamer en selecteer 'Downloads'. Wanneer je gevraagd wordt 'What about downloading letters and bulletin board messages?', antwoord dan 'That's fine!'. Vervolgens selecteer je 'Nothing' om op te hangen.

3. Registreer een vriendencode door het hart-icoontje in het menu aan te tikken.

4. Ga tussen 17 en 23 juli naar de stadspoort en praat met Copper, de rechterhond. Wanneer hij je vraag wat 'ie voor je kan doen, kies dan ofwel 'I wanna go out' om het dorp van een ander te bezoeken, ofwel 'Invite guests' om je poort te openen voor een van je vrienden. Wat je ook kiest, je dient vervolgens 'Nintendo WFC' te kiezen om de vuurbloem te krijgen.

5. Nadat je via Wi-Fi gespeeld hebt zal er een brief van Nintendo in de brievenbus bij je huis zijn aangekomen!

Let op: Dit werkt alleen op de Europese versie van Animal Crossing: Wild World