Drie stoelen, twee dwazen

Sommige stoelen zitten dermate lekker dat je alles om je heen vergeet. Bij vele huishoudens heeft dit al geleid tot het te lang verzuimen van toiletbezoek, verhongerde huisdieren, en in ergere gevallen gingen zelfs complete appartementen in vlammen op. Producent van comfortable stoelen AK Designs heeft dit echter wel erg letterlijk genomen bij hun AK Rocker gamestoel.

Zoals op de foto is te zijn hebben de drie mensen het alleszins comfortabel in hun fraaie stoel. Goede reclame, zo lijkt 't op het eerste gezicht. Als je de foto nader bekijkt zul je echter bemerken dat twee van de drie mensen dermate eigenaardig op de foto staan dat geen enkele gamer deze stoelen ooit in huis zal nemen.

Ten eerste heeft het sympathieke jongetje met O-Benen (links) een N64 controller in zijn handen, moge de Xbox waarin deze is gestoken rusten in vrede. De stereotype Amerikaan in het midden maakt het misschien nog wel wat bonter met zijn gooi naar de titel 'Idioot van 't Jaar'. Hij houdt de Xbox controller namelijk omgekeerd in zijn handen, dit alles met een "Dit is best te doen, wat doe ik fout?"-blik in zijn ogen.