Konami maakt meer details van Lunar Knights bekend

Vandaag is er meer duidelijk geworden over Lunar Knights, het nieuwe project van Kojima Productions, wat eind dit jaar uit moet komen.
De hoofdrolspelers van het spel zijn Lucian en Aaron. Waar Lucian op z'n sterkst is bij vol maanlicht, is Aaron heer en meester tijdens zonlicht, door de twee solguns waarmee hij bewapent is. Samen zullen ze ervoor moeten zorgen dat alle vampiers die het land terroriseren, uitgeroeid worden.

Lunar Knights zal van diverse typische DS features gebruik gaan maken. Op het bovenste scherm zal de tijd in real-time voorbij gaan, waardoor de beide helden op hun eigen tijdstip krachtiger zijn. Aan Lucian zul je bijvoorbeeld 's avonds veel meer hebben dan rond het middaguur.

Verder kun je de microfoonuitgang van de DS gebruiken om vijanden te bevriezen, en zal het spel ook enkele 3D elementen bevatten, waarbij je de vampieren met je stylus af moet maken.
Tenslotte zal Lunar Knights een multiplayer bevatten. Over de speelmodes of een eventuele Wi-fi mogelijkheid wilde Konami echter nog niks bekend maken.