Dell introduceert ultieme portable game pc

Dell heeft een nieuw soort computer geïntroduceerd, die een tussenweg tussen een desktop pc en een laptop vormt. Dit 10 kg wegende monster is makkelijk opklapbaar door het scherm plat te duwen, waardoor de schermsteunen een handvat vormen en het geheel als een attachékoffertje te dragen is.

De table-top lijkt in alles een multimedia-monster te zijn: een 20.1” scherm, afstandsbediening die de muis bestuurt met zijn bewegingen (net als de Wii controller dus), een bijgeleverde kleine tv-kaart, 8 speakers in de omlijsting van het scherm, een strak weggewerkte dvd-brander, en verder alle standaard in- en uitgangen.

Op het technische vlak belooft de XPS M2010 een behoorlijk gamemonster te zijn, aangezien hij zijn spierballen kan laten zien met een Intel Core Duo processor, maximaal 4 GB RAM geheugen, twee harde schijven die ook in RAID gezet kunnen worden, en een mobiele variant van ATi’s X1800 videokaart.

Helaas is het prijskaartje er ook naar, de goedkoopste variant is $3500. Nog even sparen, maar dan heb je ook het beste van het beste en steel je zeker de show op je volgende LAN-party!

Kijk ook hier voor een tof review-filmpje waarin de functionaliteit nog duidelijker wordt!