Nieuwe ParaWorld screens

De producent SEK heeft weer nieuwe screenshots uitgegeven van de populaire en langverwachte RTS Paraworld.

Paraworld is een RTS die zich afspeelt in de prehistorie en de 19e eeuw. Drie onderzoekers worden ergens in de 19e eeuw door een gemene collega een parallelle wereld ingestuurd. In deze prehistorische wereld lopen de dinosauriërs nog vrij rond en wordt het gebied bewoond door tribes. De speler heeft keuze tussen drie “tribes” die allemaal in de single-player campaign aan bod komen, alleen in het laatste gedeelte wordt de speler voor de keuze gesteld om de tribe te kiezen waarmee de laatste confrontatie wordt gespeeld.





Verder belooft het spel een revolutionaire interface om je troepen mee te besturen, de “Army Controller Unit”. Meer info dan “het is echt heel vet” wordt er helaas nog niet vrijgegeven.
Verder maakt het spel gebruik van negen verschillende “heroes”. Deze unieke units komen meestal voort uit het verhaal, zijn sterker dan de andere troepen en hebben vaak speciale krachten.
Dat de gameplay afwijkt van de andere RTS spellen blijkt wel uit de multiplayer modes die beschikbaar zijn, Deathmatch, Capture the Flag, en Defender zijn de drie speltypes die met acht spelers tegelijk kunnen worden gespeeld in 15 multiplayer levels.




De release datum is nog steeds niet duidelijk, maar dit strategische geweld zou ergens dit najaar moeten losbarsten.

De overige screens kan je hier bekijken.