Wat wil jij weten van de E3?

Jullie zitten waarschijnlijk allemaal te wachten op de E3 en die paar wonderlijke dagen van het jaar beginnen nu wel heel dichtbij te komen. Eindelijk zullen developers en publishers weer wat vragen gaan beantwoorden rondom je favoriete games en consoles, daarnaast zal er een shitload aan filmpjes en screenshots jullie kant op komen van games waar nog nooit iemand wat van had gehoord. FOK!games zal natuurlijk dit nieuws op de voet volgen en dit jaar zullen er ook enkele crewleden afreizen naar Los Angeles om daar verslag te doen van deze geweldige beurs.

Het komt vaak voor dat je tijdens deze berichtgeving specifieke dingen mist. We willen je nu de kans geven om deze vragen, via ons, toch te stellen. Heb je dus een goede vraag die je aan iemand zou willen stellen op de E3, stel die dan hier en wij zullen ons best gaan doen om hier een antwoord op te krijgen.

We hebben hiervoor speciaal een topic in het leven geroepen dat je hier kunt vinden. Veel succes met het verzinnen van vragen en wie weet krijg je antwoord op die brandende vraag!