Streamline Studios verhuist naar Amsterdam

Het Nederlandse bedrijf Streamline Studios gaat naar Amsterdam verhuizen om zo aan de groeiende toename van opdrachten te kunnen voldoen. Hierdoor wordt de levering van film-, animatie- en televisiegerelateerde diensten en producten voor de nabije toekomst veilig gesteld. Vanaf maandag 28 november is de onderneming actief aan de Basisweg 21 in Amsterdam en kan er ook binnen Nederland aan de vraag naar diensten als animation, cinemating, en mesh creation worden voldaan.

Streamline Studios heeft sinds haar oprichting in 2001 samengewerkt met grootste bedrijven als Electronic Arts, Epic Games en Ubisoft. Door het aanbieden van 'outsourcing', schiet Streamline Studios te hulp als er intern niet genoeg mankracht, tijd of vakkennis aanwezig is. Streamline heeft onder andere meegewerkt aan bekende games als Unreal Tournament 2004 en Ghost Recon 2 en 007: Nightfire.

Binnenkort brengt Streamline Studios 'HoopWorld' uit op de XBOX 360 Arcade Live. HoopWorld is Streamline Studios' eerste eigen videogame met naar eigen zegge unieke gameplay en baanbrekende graphics. Gamers kunnen punten scoren door in een team de meest creatieve en eigenzinnige bewegingen te maken en vervolgens de verzamelde punten te innen door te scoren in een van de vier hoops. Creativiteit en teamspel zijn volgens Streamline minstens zo belangrijk als scoren.