[Update] Fifa 2006 heeft fouten in PSP versie

De eerste lading van de PSP game Fifa 2006 kan enkele fouten bevatten. Zo zou, hoewel aangegeven wel aanwezig, de nederlandse taaloptie ontbreken. Bovendien zou het transfer systeem niet goed werken: je kan spelers wel ruilen, maar niet verkopen. EA heeft op deze meldingen nog niet gereageerd.

Voor alle duidelijkheid: het betreft hier alleen de eerste lading. Nieuwere ladingen hebben deze fouten naar alle waarschijnlijkheid niet. Mocht je van plan zijn deze game aan te schaffen, vraag dan in ieder geval naar ruilvoorwaarden bij de verkoper!

Update:
EA heeft bevestigd dat er geen Nederlandse taal-optie in het spel zit, dit is een fout op het hoesje van het spel. Gamers die de nederlandse taal een belangrijke aspect vonden in hun aankoopbeslissing voor FIFA 06 en daarom niet tevreden zijn, kunnen op vertoon van de kassabon het product inleveren bij de winkel, ze ontvangen dan het aankoopbedrag terug.

Daarnaast is het verkopen van spelers onderdeel van de managementsectie in FIFA06. Het is nooit de bedoeling geweest om deze voor de handheld-versie beschikbaar te maken. Er is nooit naar buiten gebracht dat de handheld-versies van het spel deze wel zou bevatten dus ook dit is geen fout in het spel.

De gevonden 'fouten' in het spel zijn dus bewust zo gemaakt, de enige fout is op de hoes van het spel te vinden.