Fahrenheit in de Playboy

Je hebt er net een review van kunnen bekijken, maar er komt nog veel meer om te bekijken! Carla uit het spel Fahrenheit gaat uit haar digitale kleren en zal verschijnen in het blootblad Playboy.

Verdere blootreportages zullen characters bevatten uit Midways spel Blitz: The League, Sony's God of War, Vivendi's 50 Cent: Bulletproof, (hoe kon het ook anders) Playboy: The Mansion, Darkwatch en Hellgate: London.

De oktobereditie komt uit, net na alle heisa om de Hot Coffee Mod van het geplaagde GTA: San Andreas, dus dit kan de gemoederen wel weer eens hoog doen oplaaien. Playboy was echter geenszins van plan om die reden de editie uit te stellen.

"Waar je ook staat wat erger is voor kinderen: geweld of seks; Er is media voor volwassenen en er is media voor kinderen. Playboy is voor volwassenen," aldus Scott Alexander, senior editor bij Playboy. "De Pokémon generatie interesseert zich daarvoor niet."

Het is de tweede keer dat Playboy reportages brengt van digitale schoonheden. De eerste keer was een experiment waarvan men niet wist of het ooit zou slagen. De reacties en verkoop waren echter zeer boven de verwachtingen.