Broken Sword 4 aangekondigd

Vandaag op de Games Covention in Leipzig hebben THQ en Revolution Software aangekondigd dat er een vierde deel komt in de Broken Sword-serie.
Het spel zal in de zomer van 2006 klaar zijn en is voorlopig alleen voor de PC aangekondigd. THQ is de publisher voor Europa, Australië en Azië. Sinds het eerste deel zijn er wereldwijd meer dan 2.5 miljoen exemplaren van Broken Sword verkocht.

Paul Ashcroft, Marketing Director vanr THQ Entertainment GmbH: "Wij zijn erg verheugd om samen met Revolution Software het nieuwste spannende deel in de Broken Sword-serie aan te kunnen kondigen. Hiermee kunnen we verder aan ons doel werken; het aanbieden van aantrekkelijke spellen voor alle doelgroepen en het uitbouwen van geliefde titels."

Volgens Charles Cecil, Managing Director van Revolution Software werd er door fans steeds opnieuw gevraagd naar een nieuw deel in de serie. "De vraag naar een nieuw deel was overweldigend. Broken Sword was eigenlijk als trilogie bedoeld. Met Broken Sword: Sleeping Dragon hadden we eigenlijk de serie afgerond. Nu zijn we erg blij dat we de fans een plezier kunnen doen en met THQ een nieuw deel kunnen maken."

George Stobbart wordt halsoverkop verliefd op een mysterieuze vrouw. Wanneer zij verdwijnt, moet hij natuurlijk naar haar op zoek. Hij stuit op een samenzwering rond een geheimzinnig voorwerp.


screenshot uit Broken Sword: Sleeping Dragon