X-Men Legends 2 screens en details

Na het bescheiden succes van X-Men Legends heeft Activision al snel X-Men Legends 2 aangekondigd. Vandaag hebben we wat meer details over deze game en de eerste screens.

Allereerst weten we nu de subtitel: Rise of the Apocalyps waaruit het verhaal ook duidelijk wordt. In X-Men Legends 2: Rise of the Apocalypse moeten de X-Men samenwerken met The Brotherhood of Mutants om het grotere kwaad, Apocalypse, te verslaan. Doordat de Brotherhood nu ook aan je zijde vecht kun je kiezen uit meer characters, waaronder ook Magneto:

Op dit moment zijn de volgende characters al bekend gemaakt: Magneto, Wolverine, Storm, Cyclops, Bishop, Juggernaut, Nightcrawler, Sabretooth, Mystique en Toad.

De lokaties die je allemaal kunt bezoeken in de game zijn onder andere Genosha, de Savage Lands, de tempels van Madripoor en Egypte. Ook kan je te allen tijde terugkeren naar de thuisbasis van de X-Men.

Nieuw in X-men Legends 2 is ook de aanwezige online mode voor vier spelers op de Xbox en PS2. GameCube gamers moet het helaas weer zonder doen. Gelukkig is er ook een multiplayer mode die gewoon offline gespeeld kan worden met vier spelers.