Screenshots en info over Need for Speed: Most Wanted

In een interview met Michael Mann (voormalig lid van het Metroid Prime team) heeft de site 1-up informatie over de aankomende Need for Speed: Most Wanted game gekregen.

Allereerst zal Most Wanted een soort mix tussen de klassieke Need for Speed en de Underground serie worden. Je zal weer overdag kunnen racen tegen anderen én er zal weer politie zijn die er alles aan zal doen om jou te stoppen. Echter zal er in de game ook een uitgebreide tuning aspect zitten, iets wat NFS: Underground (2) weer zo populair maakte.
In NFS: Most Wanted zal je uiteindelijke doel worden om de Most Wanted racer ter wereld te worden.

Over de auto's is nog vrij weinig te zeggen, al zal er veel meer keus zijn dan in de vorige NFS games. Ook zullen deze in klassen als import tuners, super cars, muscle cars en sports cars worden ingedeeld. Naast veel auto's schijnt de politie een goede AI te krijgen waardoor ze je het knap lastig kunnen maken. Hiervoor is echter ook weer wat bedacht, in elk level zal er naast de gewone route afsnij mogelijkheden te vinden zijn zodat je de cops toch voor zal kunnen blijven. Ook zal er weer de mogelijkheid zijn om normaal door de stad heen te rijden als in Underground 2.

Wie het hele (4 pagina's tellende) interview wilt lezen kan dit hier doen.