Evil Artwork voor Black & White 2

Lionhead Studios heeft Development Artwork vrijgegeven van Black & White 2. Het plaatje, dat een 'schattig' duiveltje laat zien, is hieronder te bekijken. Over de release date van het spel wordt nog weinig vrijgegeven, maar Lionhead Studios wil het spel zo snel mogelijk afronden en de release date van 1 juni moet met een korreltje zout worden genomen.

In het spel kan je gebruiken maken van Miracles en deze komen in twee soorten: standaard en epic. De standaard Miracles zijn het goedkoopst om te casten en zijn ook sneller te casten. De epics zijn een stuk sterker maar uiteraard duurt het ook langer om deze te casten. Black & White 2 bevat zes nieuwe standaard Miracles en elke Miracle kan op twee manieren gebruikt worden: throw en pour. Het effectieve aantal Miracles komt hiermee op twaalf. Je alignment zal afhangen van de vraag of je je miracles voor het goede of voor het slechte gebruikt.

De speler zal de beschikking krijgen over de volgende creatures: Koe, Wolf, Leeuw of een Aap. Drie creatures zijn nog niet aangekondigd en kunnen tijdens het spel vrijgespeeld worden. Een creature begint ongeveer vier keer zo groot als een normale villager en de creatures kunnen meer dan drie keer zo groot worden als hun startgrootte.

Meer info over het spel volgt wanneer het beschikbaar komt.