Take Two blijft rechten voor games kopen

Het label 2K Games, dat in het bezit is van Take Two, blijft maar de rechten voor nieuwe gameseries kopen. Eerder kochten ze al de rechten voor Elder Scrolls IV en de rechten voor het publishen van Civliziation zijn ook al in het bezit van Take Two.
In oktober heeft SCi aangekondigd dat een "mystery publisher" de rechten had gekocht voor 3 van hun games: De nieuwe Conflict (Global Terror), het volgende deel in de Carmageddon-reeks en een game bij de film "Reservoir Dogs" van Quentin Tarantino. Take-Two heeft vandaag duidelijk gemaakt dat het de "mystery publisher" is.

Conflict: Global Terror komt deze herfst voor PC, PS2 en Xbox naar Amerika. Wanneer de game naar Europa komt is nog niet bekend. De vorige titel in de serie werd ook al gepublished door een label van Take-Two, genaamd GlobalStar Software.

Op het moment wordt dus gewerkt aan een nieuwe Carmageddon-titel. De game heet voorlopig nog Carmageddon 4 en komt ook deze herfst naar Amerika op de PC, PS2 en Xbox. Over de game is nog niks bekend, maar als men de serie trouw blijft, zal er weer veel bloed worden vergoten.

In de game Reservoir Dogs wordt de speler geïntroduceerd in de criminele wereld die is gecreëerd in de gelijknamige film door Quentin Tarantino. De game komt in 2006 uit.