Multiplayer gokken in Bet on Soldier

Hier lieten we je al een paar screenshots zien van Bet on Soldier. 3D Avenue heeft een interview met de ontwikkelaars geplaatst waarin onder andere de multiplayerfuncties worden uitgelegd.

"Bet On Soldier is niet een Ironstorm 2", waarschuwen de ontwikkelaars. B.O.S. heeft een paar van de features van Ironstorm overgenomen, maar bevat een compleet ander verhaal, een andere omgeving en een gameplay gebaseerd op duels. De levels zullen plaatsvinden in Europa, Alaska, Cuba en de Verenigde Staten. Er kan tegen meer dan 40 Champions gevochten worden en er zijn 40 verschillende wapens in het spel te vinden.

De B.O.S. multiplayer mode is volgens de makers een verbetering op Deatmatch en Capture The Flag standaarden. In de levels kun je Ticket Terminals veroveren die je gehele team tickets geven, waarmee je individueel kunt gokken op de uitkomsten van een duel. Win je, dan win je voor het hele team. Verlies je of verlaat je de server voordat de match is afgelopen, dan verlies je je inzet en wint het team niets. Men denkt hiermee cheaten voor een groot deel te beperken. Bij de release van het spel zal dit ook de enige vorm van multiplay zijn.

Omstreeks mei zal er een speelbare demo verschijnen. Het spel zal op een P3 met een GeForce 3 al prima moeten draaien.