Boiling Point: Road to Hell voertuigen + screens

Ontwikkelaar Deep Shadows heeft nieuwe informatie en screenshots van de voertuigen in Boiling Point: Road to Hell vrijgegeven. Boiling Point speelt zich af in de Zuid-Amerikaanse jungle waarin je speelt als Saul Meyers, een man die er alles aan doet om zijn dochter te beschermen. Blijkbaar heeft iemand het te bont gemaakt bij Saul.

De omgeving in het spel is enorm, groter dan de stad Chicago, en de levels worden gestreamed zodat er geen laadtijden zijn. Je kunt jezelf op talloze manieren snel verplaatsen: taxi's, diverse auto's, militaire voertuigen, helikopters, vliegtuigen en boten.
Taxi's kosten geld, dus kun je ook zelf een voertuig kopen. Of je steelt er een. Volgens de ontwikkelaar kun je jezelf specialiseren in het stelen van auto's. Alleen kan het gebeuren dat de slachtoffers voor eigen rechter gaan spelen en je achterna gaan. Oh ja, zorg ook dat de tank vol zit met benzine, anders is het lastig ontsnappen.

Naast dit alles kun je ook auto's repareren en gebruiken voor het transporteren of opslaan van wapens. Het spel wordt verwacht in de lente van 2005.

Hier heb je maar liefst 22 screenshots: