De warezscene: een kijkje achter de schermen

Altijd al afgevraagd wie toch al die warez de wereld in helpt en hoe dat dan werkt? Er is een serie verschenen die in een kijkje laat nemen in de keuken van een fictieve warez groep CPX. De groep bestaat uit acht mensen waar onder één meisje genaamd Melissa en in iedere aflevering maak je kennis met een ander lid. In de eerste aflevering is dit Brain Sandro ook bekend als Drosan de leider en supplier van de groep.

De serie is te downloaden van de officiële website via http links maar ook via de bekende P2P programma`s zoals Bear share, Morpheus, E-Donkey enzovoorts. De eerst volgende aflevering staat gepland voor 20 december, waarin Pyr0 centraal staat, de encoder van de groep.

In de eerste aflevering is te zien hoe iemand begint met het geschikt maken van een film voor het downloaden. Omdat het niet de meest flitsende gebeurtenis is, zit je vooral/alleen maar te kijken naar een nerd die achter verschillende schermen zit te IRC'en. Gelukkig is ook de desktop te zien waardoor je meekrijgt waar hij nu mee bezig is. Niet al te boeiend voor actiefans, maar misschien wel interessant voor mensen die zich afvragen hoe zoiets in zijn werk gaat.

En dit is de link.

Dat wij dit nieuwsbericht plaatsen wil niet zeggen dat wij achter deze mensen staan.