'I would die for you' wordt 'Feel the magic'

De Nintendo DS game van Sonic Team die in het begin werd aangekondigd als 'Project Rub' en later bekend werd als 'I would die for you' komt naar de Westerse wereld als 'Feel the magic XY-XX'.

In Feel the magic is het de bedoeling dat jij de aandacht krijgt van een dame. Dit doe je door een aantal bizarre mini-games te spelen, waaronder:

Wash the girl: Je liefje is vies geworden en heeft allemaal vuil over zich heen gekregen. Het is nu de bedoeling dat je via het touchscreen alle vuiligheid weghaalt.

Blow the candles: Hier is het de bedoeling dat je een aantal kaarsen uitblaast. Je blaast richting de microfoon van de DS en deze registreert hoelang er wind langs gaat en bepaalt hiermee de kracht waarmee je blaast.

Scorpions: Oh nee! Het meisje is bedekt met schorpioenen en je moet ze er allemaal afhalen. Let echter wel op dat je ALLEEN de schorpioenen pakt, en niet het meisje aanraakt. Dat vind ze nog niet tof. Deze minigame speel je met de stylus en het touchscherm.

In de uiteindelijke versie zitten ongeveer 30 challenges waarmee je het hart van je dierbare moet veroveren. De gehele game zal bestuurbaar zijn met het touchscherm en de microfoon. De vierpuntsdruktoets en de andere knoppen worden niet gebruikt.

Feel the magic XY-XX moet in de USA een launchtitel worden wat betekent dat ie de 21e november in de winkels ligt.