FOK! weekend tv-gids

Zoals iedere vrijdag en zaterdag is dit weer de FOK! weekend tv-gids, we houden je op de hoogte van wat zich vanavond afspeelt op de beeldbuis. Zondag kun je hier weer de kijkcijfers zien van dit weekend.

Nederland 1

Ook deze week trapt André van Duin af om 20.30 uur, met 'Van Duin op z'n Best'. Fragmenten uit de oude doos worden nog eens vertoond en toegelicht door bekende Nederlanders die deze fragmenten hebben uitgezocht. Daarna is het de beurt aan bekende en onbekende Volendammers, die om 21.30 uur hun opwachting maken in de 'Palingsoap'. Ook de aflevering van vandaag staat nog in het teken van de kermis in het vissersdorp.

Nederland 2

In Met het Mes op Tafel wordt om 20.50 uur de algemene kennis van de deelnemers op de proef gesteld. Alleen kandidaten die bovengemiddeld scoorden in de selectietest nemen dit seizoen deel aan de spannende kennis- en blufquiz. Aansluitend kun je om 21.20 uur kijken naar Profiel, waarin vanavond het boegbeeld van de EO, Andries Knevel, centraal staat.

Nederland 3

In Ranking the Stars nemen Ali B, Spike, Boris, Roeland Fernhout, Lange Frans, Ellen ten Damme, Do, DJ Isis, Elize en Babette van Veen het tegen elkaar op. Gepresenteerd door Sophie Hilbrand en Sander Lantinga, om 20.30 uur. Aansluitned, om 21.20 uur, De Badgasten, met verrassende improvisaties.

RTL 4

Om 20.30 uur kun je weer alle ups en downs van de Gooische Vrouwen volgen. Daarna is het weer smullen voor de fans van Gordon, want om 21.35 uur duikt Gordon weer de wereld van glitter en glamour in, in Glitter Glamour Gordon.

RTL 5

Na een spannende afvalrace in Take me Out om 20.00 uur, brengt RTL 5 de speelfilm Little man. Calvin, een kleine man met grootse plannen, steelt een diamant. De diefstal gaat niet zoals gepland, en hij verstopt de edelsteen in de handtas van een vrouw. Vermomd als kind probeert hij vervolgens contact te krijgen met de vrouw, om de diamant terug te krijgen.

RTL 7

Voor een spannend avondje voetbal, stem je af op RTL 7. Vanaf 19.55 uur kijk je naar SC Cambuur - RBC Roosendaal. Aansluitend komt om 21.55 Voetbal International. Tot slot volgen de samenvattingen van de gespeelde wedstrijden in de Jupiler League, om 22.55 uur.

RTL 8

In de filmkomedie Eulogy keert buitenbeentje Kate na haar eerste jaar universiteit terug naar haar familie. Kate moet spreken op de begrafenis van haar grootvader. Tijdens haar zoektocht naar inspiratie stuit ze echter op vele familiegeheimen en oude wonden. Opeens blijkt dat opa helemaal niet de ideale man was die hij leek te zijn. De film begint om 20.30 uur.

SBS 6

Onbekend talent poogt zich om 20.30 weer in de kijker te spelen in Popstars. Dit jaar doen ook bekende talenten, onherkenbaar vermomd, een poging om in de spotlights te komen.

Net 5

Twee spannende afleveringen van de misdaadserie Law & Order: Special Victims Unit. De eerste om 20.30 uur, de tweede aansluitend om 21.25 uur. De liefhebber van misdaadseries hoeft niet verder te zoeken, Net 5 is de juiste keuze.

Veronica

André van der Toorn en mr. Koos Spee pakken de Wegmisbruikers van ons land weer hard aan, om 20.35 uur. Aansluitend, om 21.25 uur, is er een aflevering van Top Gear te zien. Voor slechts 1500 pond moeten de mannen een coupé met achterwielaandrijving aanschaffen. Vanavond zie je of dat gelukt is. Na al het autogeweld, is het om 22.30 uur de beur aan Beau van erven Dorens. In CQC neemt hij in razend tempo het nieuws van de week weer door.

Submitter:  Bron: FOK!