'Saved by the Bell was een grote orgie'

De kinderserie Saved by the Bell was een grote orgie. Dat verklapt acteur Dustin Diamond (Screech in de serie) in zijn boek Behind the Bell. Ook doet Screech een boekje open over het drugsgebruik achter de schermen.

"Als Kelly (Tiffani Amber Thiessen) die week iets had met Slater (Mario Lopez) dan gebeurde er heel wat in Marios kleedkamer. En als Jessie (Elizabeth Berkley) moest zoenen met Zack (Mark-Paul Gosselaar) was Elizabeth niet uit zijn kleedkamer weg te slaan," aldus de acteur in zijn allesonthullende boek.

Tevens beschuldigt Screech ex-collega Mark-Paul van het gebruik van anabolen en wiet. "Tijdens de opnames van Saved By The Bell: The College Years, was hij ineens het toonbeeld van mannelijkheid in plaats van dat magere mannetje dat we allemaal kenden. En dat in een maand tijd... En ik rook regelmatig een bepaalde geur in zijn kleedkamer," vertelt Screech.

Acteur Mark-Paul maakt zich vooralsnog geen zorgen over de uitlatingen van zijn ex-collega: "Wat kan hij schrijven? Dat we het deden met groupies toen we 14 waren? Ik kan niet wachten om zijn boek te lezen want ik kan me weinig herinneren van wat er toen allemaal gebeurde. Misschien omdat ik lijntjes aan het snuiven was van de achterwerken van ons publiek... Hij zal vast zoiets raars schrijven. De waarheid is dat we goede mensen waren en lief waren voor elkaar. Daarom zijn we ook allemaal nog vrienden. We waren kinderen, geen doorgesnoven idioten. Dus ik ben niet bang voor zijn boek. Ik heb geen rare geheimen." 

Overigens is Screech ook niet de braafste. Een paar jaar geleden lekte er een sextape van de 'brave' jongen uit.