Voetbal: Uitslagen KNVB Beker (23/9)

Vanavond werden er weer een aantal wedstrijden afgewerkt in de KNVB beker. De uitslagen én doelpuntenmakers kun je hieronder vinden.

Lange tijd leek Willem II op rozen te zitten in het duel met NAC Breda. De Tilburgers waren gelukkiger in de afronding van kansen en stonden na 66 minuten met 2-0 voor. NAC begon na een aantal wisselingen steeds beter in de wedstrijd te komen. Leonardo wist na 75 minuten door een blunder van Maikel Aerts de bal het net in te prikken. Een aantal minuten later was het opnieuw de Braziliaan die NAC ditmaal naast de Tilburgers schoot. In de tweede minuut van de blessuretijd was het een handsbal van Mourad in de zestien die de beslissing bracht. Scheidsrechter Bossen besloot een strafschop te geven en Matthew Amoah schoot deze onberispelijk binnen.