Nog maar een Vlaamse in race voor K3

Vier kandidaten zijn nog in de race om de in juni vetrokken zangeres Kathleen Aerts op te volgen in de Vlaamse meidengroep K3. In de tv-talentenjacht K2 zoekt K3 die SBS6 gisteravond uitzond, was te zien dat de Vlaamse Kathleen Goossens (33) uit Heist Op Den Berg en Anneke Winkelmolen (26) uit Hasselt afvielen. Als enige Vlaamse is Noa Tamara Opdebeeck (24) uit Antwerpen overgebleven.

De Nederlandse kandidaten die nog kans maken op de felbegeerde plek in K3 zijn de 25-jarige musicalactrice Madelon van der Poel (Anatevka, Fame en Grease) uit Tilburg en de jongste deelneemster Josje Huisman (23) uit Amsterdam. Ook de 25-jarige Anne Deliën (Pinokkio) uit Amsterdam behoort nog tot het selecte gezelschap. De jury wilde Deliën wegsturen, maar dat vonden de K3-zangeressen Karen Damen en Kristel Verbeke onterecht. Ze gunnen de Nederlandse musicalactrice nog een week de kans zichzelf te bewijzen.

Vorige week verlieten Jacqueline Goedmakers (27) uit Den Bosch en Flore Verbiesen-Wittenberg (30) uit Rosmalen reeds de goed bekeken afvalrace. In de volgende voorlaatste aflevering van de talentenjacht valt nog een kandidaat af, zodat er nog drie kandidaten overblijven voor de finale van K2 zoekt K3 die op zaterdag 3 oktober rechtstreeks wordt uitgezonden op SBS6 en de Vlaamse zender VTM.