FOK! weekend tv-gids

Zoals iedere vrijdag en zaterdag is dit weer de FOK! weekend tv-gids, we houden je op de hoogte van wat zich vanavond afspeelt op de beeldbuis. Zondag kun je hier weer de kijkcijfers zien van dit weekend.

Nederland 1

André van Duin laat zich vanavond op z`n best zien bij de Tros, van 20:30 uur tot 21:30 uur kun je daar namelijk 'Van Duin op z`n Best´ zien. Bekende Nederlanders vertellen in het programma welke sketch of lied ze van André het leukst vinden, die fragmenten worden vervolgens getoond. Om 21:30 uur kun je weer een kijkje nemen in Volendam met de 'Palingsoap', naast de bekende Nederlanders worden ook gewone Volendammers op de voet gevolgd. Vanavond een kijkje achter de schermen van de altijd gezellige Volendamse kermis.

Nederland 2

De discussie over de corrigerende tik laait keer op keer weer op, geven ouders het nog nu het bij wet verboden is? 'Netwerk' deed daar onderzoek naar en laat daar vanavond om 20:25 uur het resultaat van zien. 

Nederland 3

Om 20:30 uur zullen Sophie Hilbrand en Sander Lantinga de sterren elkaar weer laten beoordelen met uitdagende onderwerpen in 'Ranking The Stars'. 'De Badgasten' kun je zien om 21:15 uur waarin oud-TMF-presentator Valerio Zeno de Badgasten, met o.a. Klaas van der Eerden en Matthijs Wind, een aantal spellen laat doen waarbij geïmproviseerd moet worden. Claudia de Breij komt om 22 uur het programma 'Claudia op vrijdag' presenteren, daarin neemt ze een kijkje in de levens van bekende Nederlanders. Martin Gaus zal vanavond Claudia rondleiden in zijn huis. 

RTL 4

De Gooische vrouwen laten om 20:30 uur weer de donkere kanten van hun rijkdom zien. Zo vinden de vriendinnen van Claire dat haar drankprobleem uit de hand loopt. Wie geen genoeg van Goor kan krijg, die moet zeker om 21:35 uur bij RTL 4 zijn. Hij zal in zijn programma Glitter Glamour Gordon op zoek gaan naar de glamour in Nederland. Vanavond zal hij bij een feest worden bijgestaan door de honderd meest sexy vrouwen. 

RTL 5

Hier zal om 20:30 uur de film 'High Crimes' worden uitgezonden. Deze thriller uit 2002 gaat over Tom die wordt gearresteerd wegens betrokkenheid bij oorlogsmisdaden, zijn vrouw Claire zal haar reputatie als advocaat op het spel moeten zetten voor een geheime krijgsraad in een rechtszaak waar niet alles er eerlijk aan toe gaat.

RTL 7

Vanaf 19:55 uur start een avond vol voetbal, allereerst de Jupiler League met FC Dordrecht tegen SC Cambuur. Om 21:55 uur 'Voetbal International' met Wilfred Genee en Johan Derksen.

RTL 8

De thiller 'Last seduction' zal op deze zender worden uitgezonden om 20:30 uur waarin Bridget is getrouwd met een dokter maar dat nog niet genoeg voor haar is. Ze haalt haar man over om medicijnen aan een drugsdealer te verkopen en vervolgens met het geld er vandoor gaat. Ze duikt onder in een klein dorpje waar ze er alles aan doet om van haar man af te komen.

SBS 6

Vanavond kun je weer lachen om falende audities om 20:30 uur in 'Popstars'. Henkjan Smits, Patricia Paay en Maurice Wijnen zullen de kandidaten weer aanhoren. 

Net 5

De film 'Blood Diamond' zal vanavond om 22:20 uur worden uitgezonden op Net 5. Met o.a. Leonardo DiCaprio waarin de zogenoemde bloeddiamanten worden verkocht waarmee rebellen worden betaald.

Veronica

André van der Toorn laat weer de zondagsrijders zien die op de Nederlandse wegen rondrijden. Om 20:25 uur 'Wegmisbruikers' op Veronica!

Submitter:  Bron: FOK!