Gordon Ramsay kookt over

Tv-kok Gordon ‘fuck’ Ramsay is in een ontbijtshow op de Britse tv uitgevallen tegen de presentator. Die had hem gevraagd of hij zelf nog weleens in de keuken van een van zijn restaurants stond. Volgens The Daily Mail reageerde Ramsay als door een wesp gestoken.

Presentator Bill Turnbull vroeg in BBC Breakfast of een klant in Ramsays restaurants nog wel een klein kansje had om een door de kok zelf klaargemaakte maaltijd te krijgen. Ramsay heeft tal van restaurants over de hele wereld. "Natuurlijk kook ik nog", snauwde Ramsay. "Je klinkt zielig. Ik ben 42 jaar. Ik sta al 21 jaar achter het fornuis. Ja, ik wil ook een leven buiten mijn keuken, sorry. Kom op Bill, get a life."

De duidelijk geagiteerde topkok zei wel dat klanten van couturekleding vast ook niet verwachten dat de ontwerpers elk naadje hebben gestikt. Turnball probeerde het nog een keer: "Maar het komt er dus op neer dat ik een echte Gordon Ramsay-maaltijd nergens kan krijgen…" De tierende kok antwoordde gevat: "Kom na je twee uurtjes presenteren hier maar eens in mijn keuken langs. Dan zal ik je eens laten zien hoe een fatsoenlijke werkdag er uit ziet." Daar had de presentator niet meer van terug.


Gordon Ramsay kookt over  (foto: DAG)