Paul de Leeuw beledigt boer op Twitter

Tijdens de aflevering van Boer Zoekt Vrouw van afgelopen zondag, schreef Paul de Leeuw direct zijn ongezouten mening over boer Auke op zijn Twitter-pagina. Presentatrice Yvon Jaspers vroeg in het programma aan het gezin van boer Auke of de geringe hoeveelheid liefdesbrieven als een appeltaart of als een droog koekje werd ervaren, waarop hij de volgende Twitterteksten schreef:

"Auke, pa en vooral ma hadden zichzelf al 8 weken in de spotlights zien staan, maar nu zit Ma nog 14 jaar opgescheept met haar droge koekje."

Ook boer Auke kreeg er van langs: "Auke stelt niet zoveel eisen aan een droomvrouw: ‘als er maar een gat in zit en het niet tocht!’ Pa, ma en Auke zijn totaal 3 droge koekjes!", aldus De Leeuw.

Daarnaast werden de briefschrijfsters naar het programma nog beledigd door De Leeuw, die twitterde: "Boer zoekt vrouw:’slank, pittig en ze moet lief wezen!’, Die vrouwen willen gewoon goed geneukt worden door paardenboer. Dat zeggen ze niet!"

Toen de presentator erachter kwam dat de media zijn kritiek oppikten, sloot hij af met het volgende commentaar op Twitter: "Wij gaan stoppen met twitteren over tv! Want nu wordt alles overgenomen door sommige dagbladen. Mijn excuus aan boeren, vrouwen en mama’s."

Lees ook de column van drulovic over Boer Zoekt Vrouw


Paul de Leeuw beledigt boer op Twitter  (foto: DAG)