Nick & Simon met Dries in nieuwe 'Toppers'

Na het ter ziele gaan van de Toppers heeft niemand minder dan Dries Roelvink besloten met een kloon van de act te komen. Dries heeft namelijk zojuist bekend gemaakt bezig te zijn met een nieuwe act die de Toppers moet doen vergeten.

De populaire zanger staat hierin niet alleen. Samen met het Volendamse duo Nick & Simon zal Dries een nieuw trio gaan vormen.

De zonnebankbruine volkszanger is de heisa rondom de echte Toppers namelijk meer dan zat. Dries twitterde overigens woensdag nog dat hij graag Gordon zou willen vervangen in de Toppers, maar ziet daar nu dus toch van af.

Update 14.56 uur:

Dries Roelvink heeft iniddels laten weten dat het bovenstaande een grap is. "Vond het leuk om een grap te maken omdat ik per dag wel 100x gevraagd of genoemd wordt in polls ivm de toppers," aldus de zanger. "Ik heb niets overlegd met Nick & Simon over de grap van vanochtend. Was ook niet serieus dat ik met hun een groep zou formeren." Toch blijft Dries geïnteresseerd in een rol bij de Toppers: "Ik zou me super vereerd voelen als ik een onderdeel mag zijn van het toppers concept (ook al zou die rol klein zijn)".

Met dank aan Zwaantjuh voor de submit