Luierfetisjist opgepakt wegens oplichting

Een man uit de Amerikaanse stad Cocoa, Florida, is gisteravond opgepakt wegens oplichting. De 39-jarige Sean Kelly heeft namelijk een luierfetisj, en bood vrouwen honderden dollars om zijn luier te komen verwisselen.

Kelly kwam namelijk zijn afspraken niet na. Nadat hij een vrouw had gevonden via een Amerikaanse advertentiesite liet hij ze zijn luier verschonen. Na het verschonen, beloonde hij ze echter niet voor hun diensten.

Het was ene Janet Schulte die het verhaal naar buiten bracht. Hij wist haar te overtuigen dat zijn gehandicapte broer medische hulp nodig had. Voor zeshonderd dollar per week zou zij zijn broer verzorgen. Uiteindelijk bleek het om Kelly zelf te gaan.

"Kelly liep door het huis als een vijfjarige kleuter", zo vertelde ze. "Hij sleet zijn dagen met op de bank zitten en SpongeBob kijken. Verder speelde hij videogames met de kinderen."

Kelly ontkent alles: "Ik was het niet." Schulte weet wel beter. "Ik heb zijn luier vele malen verschoond", vertelde ze. Kelly zit nu vast, in afwachting van zijn proces. Voor 5500 dollar komt hij op borgtocht vrij.