Kate Moss verlaat scheldend awardshow

Het Britse topmodel Kate Moss is woedend en scheldend weggelopen tijdens de uitreiking van de GQ Awards, dinsdagavond in London. Het dramatische moment werd toevallig backstage gefilmd.

Kate Moss was niet gecharmeerd van de komische presentator James Nesbitt (rechts op foto) die af en toe de spot dreef met het topmodel. Terwijl zangeres Lily Allen (van de hit Fuck You) werd uitgeroepen tot ‘Woman of the Year’, verscheen Kate Moss al vloekend en tierend in beeld.

Het filmje dat op de site van the Sun werd geplaats, toont hoe het model tekeergaat tegen host James Nesbitt, omdat hij constant flauwe grapjes over haar maakte. “Hij is zo f**cking onbeleefd! Weet je wat? Ik kom nooit meer naar deze f**cking awardshow”, aldus Moss.

Lily Allen probeerde nog samen met Kate’s vriendje Jamie Hinch de boel te sussen. Een paar minuten na het drama keerde Moss echter terug om haar lippenstift te zoeken. Toen ze deze niet meteen kon vinden, riep ze hard; “Heeft iemand mijn lippenstift gezien?”

Op dat moment was net artiest Dizzee Rascal uitgeroepen tot ‘Best Solo Artist’ en nog bezig met het geven van een kort interview. Hij zette het model nogmaals voor gek en riep: “Dit is mijn moment, ga toch weg. Je bent je lippenstift kwijt. Oh, oh, oh, wat een wereldramp.”


Kate Moss verlaat scheldend awardshow  (foto: DAG)