Duivelse broertjes misbruiken kinderen

Twee broertjes van tien en elf jaar uit het Britse Doncaster, hebben twee andere jongens seksueel misbruikt voor vier pond en een mobiele telefoon.

De jongens die door hun vader getraind werden om te vechten als 'pitbulls', hadden twee andere jongens, negen en elf jaar oud, naar een bos gelokt. Daar hebben ze de slachtoffers vervolgens twee uur geslagen met bakstenen en stokken en hebben ze hen met sigaretten brandwonden toegebracht. 

Hierna moesten de slachtoffers elkaar uitkleden en seks met elkaar hebben. De jongste werd gedwongen te roken en brandnetels te eten, waarna ze stampten op zijn gezicht en genitaliën.

Toen de 9-jarige na nog meer martelingen wegrende om hulp te halen, hebben de duivelse broertjes een wasbak op het hoofd van zijn vriend gegooid. De daders renden weg met 4 pond en een mobiele telefoon als buit.

Na meerdere operaties hebben de twee slachtoffers het voorval overleefd. De daders werden gearresteerd en zijn inmiddels veroordeeld voor hun misdaden die ze hebben toegegeven. Tijdens de rechtszaak, waarbij de oudste dader regelmatig gaapte, blonken de (verslaafde) ouders van de daders uit door afwezigheid.

 

Met dank aan lijpeeijpe2 voor de deels herschreven submit!