Respons borstenactie verrast radiostation

De radiozender Wild FM, die begin oktober een borstvergroting weggeeft, heeft na drie dagen al bijna zeventig aanmeldingen binnen van vrouwen die een grotere boezem wensen. Dat heeft een zegsman vandaag laten weten.

Wild FM is verrast door de respons op de actie. "Deze borstvergroting kost 4000 euro. Onze vorige prijs, een paar maanden geleden, was een droombruiloft van 50.000 euro. Daarvoor hadden zich in een maand net zoveel mensen gemeld als nu in drie dagen tijd."

Het radiostation heeft extra computerservers moeten inzetten vanwege de grote hoeveelheid bezoekers aan de website, die sinds het begin van de actie iedere dag bijna 150.000 mensen trekt. Dat is ruim honderd keer meer dan het normale aantal bezoekers. De zender heeft ook enkele klachten ontvangen van "oudere mensen" die de actie ongepast vinden.

Vrouwen kunnen sinds woensdag foto's insturen waarop ze sensueel zoenend te bewonderen zijn. Vervolgens kiezen luisteraars per sms welke vrouw grotere borsten verdient. Het radiostation is naar eigen zeggen de eerste zender ter wereld die zo'n prijs weggeeft. Luisteraars kunnen foto's insturen en stemmen tot 2 oktober.