Poepfetisjist tweemaal uit plee gerukt

Gary Moody uit het Amerikaanse Portland heeft de politie heel wat moeten uitleggen. De man is namelijk voor de tweede keer betrapt in een campinglatrine. Letterlijk, want de man had zich er verschanst.

In oktober 2005 werd Moody voor de eerste keer betrapt. Als smoes gebruikte hij dat hij zijn trouwring in de pot had laten vallen. Hierop werd een grote zoektocht georganiseerd, maar werd er geen trouwring aangetroffen. De rechter legde hem destijds een voorwaardelijke gevangenisstraf op met een proeftijd van twee jaar. Deze keer vertelde hij dat hij zijn trui in de plee had laten vallen. 

Moody is nu veroordeeld tot een boete van duizend dollar. Tevens moet hij de rekening betalen voor het leegpompen van de toilettank en het screenen van de inhoud, zo'n zevenhonderd dollar. Als extra straf moet hij nu dertig dagen doorbrengen in de cel, omdat hij in zijn proeftijd de staat had verlaten. Hij had namelijk nog een proeftijd wegens rijden onder invloed.

"Deze man is het onderwerp geweest van veel media-aandacht", aldus Pamela Albee van de arrondissementsrechtbank in New Hampshire. "Het heeft hem veel bekendheid opgeleverd. En het heeft geleid tot een gezonde dosis pleehumor, als ik het zo mag noemen."