Marco Borsato is niet meer 'binnen'

Zong Marco Borsato jaren geleden nog dat ie 'binnen' was. Momenteel mag hij nog blij zijn dat hij naar binnen mag in zijn riante villa. De Rabobank had namelijk beslag laten leggen op zijn stulpje in Blaricum. Inmiddels heeft de zanger het beslag laten opheffen door een deal te maken met de Rabobank.

Inzet is het financiële drama van zijn bedrijf The Entertainment Group (TEG), dat onder meer het management van Borsato, Ilse de Lange, Trijntje Oosterhuis en Guus Meeuwis doet. Ook organiseert TEG de In Rosso-concerten. Borsato is mede-eigenaar van TEG. De bank legde beslag op de woning vanwege een lening van vijf miljoen euro. Dat geld was onder meer nodig voor overname van kleine bedrijfjes.

Deze miljoenen lijken in rook op te gaan en de Rabobank wil voorkomen dat ze straks met lege handen staan. Eerdere zakenpartners spanden al rechtszaken aan tegen Borsato en de andere aandeelhouders van TEG. TEG zelf meldt dat het wat tegenzit de laatste tijd maar dat ze niet gaan omvallen. Trijntje Oosterhuis verliet TEG eerder deze week.