'Ex-Playmate ontslagen na afslaan flirtpoging'

Irina Voronina heeft ontdekt dat ze eerder dit jaar is ontslagen van de set van de comedyserie 'Entourage' omdat ze had geweigerd in te gaan op de handtastelijke versierpogingen van de mannelijke hoofdrolspelers.  Het Russische model, dat in vroeger tijden menig Playboy sierde, zegt dat ze nog nooit zo slecht is behandeld als door de spelers van voornoemde serie. "Ze waren erg onbeschoft en onprofessioneel en ik werd samen met een ander meisje van de set ontslagen", aldus de 31-jarige Voronina.

"Ons werd officieel medegedeeld dat er geen ruimte meer was om ons er nog langer tussen te stoppen, maar wij weten dat we zijn ontslagen omdat we niet lief waren voor de acteurs. Ze hebben me behandeld als een stuk vlees zonder enig respect", voegde het bikinimodel eraan toe. 

De blonde chick heeft al vaker meegespeeld in de serie, maar deze keer gingen de ongewenste intimiteiten alle perken te buiten. "Ik had besloten om voortaan zeer gesloten en lomp te zijn, en nam me voor geen woord meer tegen hen te zeggen. We wilden hen niet de hoop geven op een afterparty of uitdrukken dat we wel eens met hen op stap wilden gaan. Ik gok dat dit hen heeft teleurgesteld."

"Er moet een scène zijn waarop we met z'n allen in de limo zitten en plezier maken. Tijdens de opnames zaten de mannen met hun handen overal aan ons lichaam. Toen de camera uitstond, verwachtte ik dat ze weer normaal deden en van ons afbleven, maar zij wilden juist doorgaan met de camera's uit." 

Producent HBO wilde niet reageren op de aantijgingen. Al eerder hebben ze laten weten dat de klachten ongegrond en onbevestigd waren.


Wie wil deze mooie dame nu niet aanraken?