Gemaskerde voorbinddildoverkrachter actief

Afgelopen dinsdagnacht heeft een man, die een griezelmasker en een voorbinddildo droeg, zich vergrepen aan een 16-jarig meisje in het park van het Belgische Schilde, zo maakt de Gazet van Antwerpen vandaag bekend. De burgemeester van Schilde raadt jongeren aan 's avonds niet meer alleen door het park en andere beboste gebieden te fietsen.

Na een concert in het park van Schilde fietste het meisje naar huis, maar werd in een donkere straat van haar fiets gesleurd door de gemaskerde en met een kunstpenis gewapende man. Hij bedreigde haar met een groot mes, maar sloeg op de vlucht toen nog twee meisjes voorbij kwamen fietsen en zagen wat er gebeurde. Ze hebben aangifte gedaan bij de politie.

Veel ouders zijn ongerust en willen hun dochters thuis houden, maar volgens burgemeester Yolande Avontroodt is er nog geen reden tot paniek. De voorbinddildoverkrachter heeft deze zomer echter al wel twee keer eerder toegeslagen, één keer in Malle en nog een keer eerder in Schilde. Steeds na festiviteiten waar veel jonge meisjes bij aanwezig waren.

De man zou tussen de 20 en 30 jaar oud zijn, ongeveer 1.70 meter groot, met een opvallend scherpe neus en donkerblond of bruin haar. Volgens de slachtoffers gebruikt hij nog steeds de reusachtige dildo om de meisjes mee te verkrachten.