Nicolette, Winston en Gordon nachtbrakers

Presentatrice en actrice Nicolette van Dam, presentator Winston Gerschtanowitz en zanger Gordon worden het vaakst uitgenodigd op feesten en partijen. Samen met de binnenhuisarchitecten Jan en Monique des Bouvrie en chefkok Joop Braakhekke staan ze in de top 10 van de lijst Most Invited, die magazine Miljonair gisteren in willekeurige volgorde op zijn website prijsgaf.

Op de lijst van meest geïntroduceerde bekende Nederlanders staan ook actrice Micky Hoogendijk en politicus Ed Nijpels. Ook zakenman Henk Keilman, Telegraafjournalist Willem Kool (Stan Huygens Journaal) en Christine Kroonenberg, weduwe van de Amsterdamse vastgoedbaron Jaap Kroonenberg, krijgen vaak een invitatie.

Miljonair onthult vrijdagavond wie van deze nachtbrakers zich het meest uitgenodigde feestbeest van 2009 mag noemen. Dat gebeurt op het zomerfeest The Summer Fair in Huis ter Duin in Noordwijk.

Miljonair publiceert jaarlijks de lijst Most Invited. Vorig jaar bezette Nicolette van Dam de eerste plaats, in 2007 was dat Christine Kroonenberg. Braakhekke stootte in 2006 Jan en Monique des Bouvrie (2005) van de eerste positie.