Vitesse-aanhang vraagt zout terug

Enkele weken geleden stortten Vitessefans 750 kilo zout voor stadion De Vijverberg in Doetinchem. De supporters van de Arnhemse voetbalclub wilden daarmee zout in de wonden van De Graafschap strooien vanwege de degradatie van vorig seizoen.

VAK127, de initiatiefnemers van de ludieke actie, vraagt aan De Graafschap: "Mogen wij ons zout terug, wij worden namelijk heel flauw van het reilen en zeilen intern bij Vitesse!!!" Tevens wordt er in dit verzoek de Doetinchemse hang naar nostalgie, sfeer, beleid en het koesteren van de eigen supporters geroemd.

In een officiële reactie laat De Graafschap weten dat het zout beschikbaar is voor de wanhopige Vitesse-fans. "Wij hadden al zo'n vermoeden dat jullie het harder nodig zouden hebben dan wij dit seizoen. Het zout ligt opgeslagen en is na een telefonische afspraak af te halen", aldus de afdeling perszaken van voetbalverening De Graafschap. Verder laten zij weten nog plaats te hebben in het stadion voor het geval de Vitesse-aanhang wedstrijden wil kijken in een sfeervol stadion.

Met dank aan superboer87 voor de submit!

Voor meer voetbalnieuws kijk je natuurlijk op de FOK!Voetbalmanager!