Bedrogen vrouw verkoopt Porsche voor habbekrats

Een Britse vrouw, die werd bedrogen door haar overspelige echtgenoot, heeft de ultieme wraak op hem genomen. Zij verkocht het blitse bezit van de vreemdganger, een Porsche 911, voor omgerekend zo'n 2300 euro. Een koopje, aangezien de sportwagen een waarde heeft van tachtigduizend euro.

"Vorige week heb ik mijn echtgenoot betrapt toen hij seks had in zijn Porsche met onze 17-jarige babysitter", vermeldt de vrouw op Gumtree.com, het Britse equivalent van Marktplaats of FOK!s V&A-forum. "Eigenlijk is het zelfs mijn Porsche, want ik heb de wagen betaald. Dus nu verkoop ik zijn geliefde auto. We zullen eens zien hoe leuk de rotzak dat vindt." 

Nadat de man voor de zoveelste keer was vreemdgegaan, was voor de vrouw de maat vol. "Ik heb hem iedere keer een nieuwe kans gegeven. Ik was een hopeloze en naïeve koe. Ik wist dat hij nooit zou veranderen, maar ik bleef bij hem voor de kinderen. Vijftien jaar huwelijk gooi je ook niet zomaar weg. Nu is de maat vol. Ik verlaat hem, maar niet zonder wraak te nemen", zo laat de arme vrouw weten.

"Ik verkoop zijn wagen en doe er zelfs zijn waardevolle wijncollectie bovenop", staat er in de advertentie te lezen. "Haast je, want een Porsche 911 voor slechts 2.300 euro zal niet lang te koop blijven staan. Ik heb ook nog een verrassing voor de babysitter: ik heb tabasco gesmeerd op iedere condoomverpakking die ik in ons huis kon vinden. Dat zal hen een memorabele nacht bezorgen."