Gordon stopt wel/niet (d.w.n.v.t.i)

Gordon stopt met de Toppers. Gordon stopt niet met de Toppers. Gordon houdt een mediastop. Gordon praat toch met de media. Weet jij het nog? De media niet meer namelijk.

Vanmorgen riep Evert Santegoeds dat Gordon opstapt uit de Toppers. Vorige week waren er al geruchten dat hij ruzie zou hebben met de Toppers-manager. Maar de mantel der liefde bedekte deze vuige roddel. Maar nu is er dus weer een rel. Santegoeds zegt dat Goor zelf opstapt en zelf ontkent hij het. Nou ja, zijn woordvoerder.

"Wij hebben geen flauw idee waar Evert dit vandaan haalt. Er zijn helemaal geen veranderingen doorgevoerd. Gordon weet nog altijd niet beter dan dat hij een Topper is én blijft. Wij zijn echt met stomheid geslagen en begrijpen niet waar dit verhaal vandaan komt."

Overgens heeft Goor ook nog te maken met het floppen van Waar is Elvis? Hier kijken 180.000 mensen naar op vrijdagavond. Een herhaling van Goochelaars Ontmaskerd scoort op vrijdagavond meer dan het dubbele, namelijk 413.000 kijkers. Maar goed. Stopt Gordon of stopt Gordon niet met de Toppers. Gaarne doorhalen wat niet van toepassing is.