Vrouw verwacht 12-ling

Reinout Oerlemans moet nog eens nadenken over zijn show die de Amerikaanse achtling moet gaan volgen. In Gafsa, Tunesië, beweert een vrouw zwanger te zijn van een twaalfling. De vrouw, die tot op heden anoniem is, zou zes dochters en zes zoons dragen. Ondanks de risico's die een dergelijke meerlingzwangerschap met zich meebrengt, zegt ze uit te kijken naar de bevalling.

De aanstaande vader, die in Britse media Marwan wordt genoemd, zegt dat de twaalfling een volslagen verrassing was: “In het begin dachten we dat we een tweeling zouden krijgen, maar er werden veel meer foetussen ontdekt. Onze vreugde werd daardoor alleen maar groter”, aldus Marwan, die als docent aan een hogeschool werkzaam is.

De vrouw kreeg voor deze zwangerschap twee miskramen, waarna het koppel besloot om een ivf-poging te ondergaan. Volgens de vrouw, die aangeeft niet te kunnen wachten op het moment dat zij haar twaalf kinderen kan omhelzen, hebben artsen gezegd dat de bevalling mogelijk op natuurlijke wijze zou kunnen plaatsvinden.

Met dank aan DJMO voor het herschrijven en Tjik voor de submit!