Britney toont tattoos in schaamstreek

Na ruim een maand is het ons dan toch eindelijk gelukt weer nieuws over Britney Spears te vinden. De popdiva is namelijk gekiekt tijdens haar vakantie in het Californische Marina del Rey. Op de foto is Britney te zien in een miniscule, roze bikini. Het broekje zakt iets van haar kont af, waardoor men een goed zicht heeft op twee kleine tatoeages in haar schaamstreek.

De tattoo aan de rechterkant van haar schaamstreek ziet eruit als een bloemetje. Oorsponkelijk was dit een Chinees symbool, dat Britney naar eigen zeggen al in 2001 heeft laten plaatsen. De tatoeage zou staan voor 'mysterieus'. Toen ze erachter kwam dat het teken in het Japans 'zeldzaam' betekent, heeft ze er maar een bloem van laten maken.

De tatoeage aan de linkerkant moet een kruis voorstellen. Deze liet de zangeres twee jaar geleden zetten, net voor zij zich liet opnemen in een afkickkliniek.

Het zijn overigens niet de enige tatoeages voor Britney. Zo heeft zij onder andere tattoos in haar pols, haar nek en hand. Haar voeten zijn versierd met enkele bloemen. Het vermoeden is dat zij elders nog meer lichaamsversieringen heeft, maar die plekken heeft zij nog niet laten zien.

De foto van Britney's intieme tatoeages is hier te zien