Kom ook zuipen, eten, kletsen, neuken

FOK! bestaat 10 jaar. Wat zeg je? FOK! bestaat 10 jaar! Ja, de tijd gaat snel als je lol hebt. En dat heugelijke feit vertaalt zich onder meer in een jubileumjaar met een FOK! meet als aftrap. Op zaterdag 5 september (over 3 weken inderdaad) houden we een groot feest in Utrecht!

Op camping de Berekuil in Utrecht ben je vanaf 3 uur welkom om onbeperkt te eten, zuipen, kletsen en als je mazzel hebt kun je ook neuken. Want vele FOK!kers komen met tentjes en luchtbedden. Tweemaal eerder hadden we zo'n knalfeest, met het 2 en 5-jarig bestaan van FOK!. Vraag maar eens om wat foto's bij wat oldbies.

Anyway, voor 25 euro ben je de hele dag onder de pannen, inclusief sta-plaats voor je tent en auto. De BBQ wordt geregeld door SunChaser, dus je weet dat er genoeg is, de drank wordt regeld door Yvonne, dus ook om alchohol zitten we niet verlegen. Condooms zijn af te halen bij PussyDeLuxe.

Meld je vandaag nog aan via dit topic. En kijk hier alvast welke favo FOK!ker van jou zich al heeft aangemeld!


Er is ook een zwembad waar je lekker kunt afkoelen.PrivateRyan struikelt over de tent waar Erodome in ligt te neuken.Het oudhollandsche 'Zwemmen met SunChaser' sloeg niet aan.